David Astals, al centre de la imatge, després de renovar el seu contracte (@CESabadell)
Sabadell

El Sabadell renova David Astals i perd per lesió Aleix Coch

L'equip arlequinat s'assegura la continuïtat d'un dels seus joves valors i perd un dels seus capitans per als pròxims partits

Redacció Esport3Actualitzat

El Centre d'Esports Sabadell ha renovat aquest dimarts David Astals, el davanter de 18 anys que ha estat inclòs en el primer equip. Astals, que va arribar al Sabadell en categoria infantil, ha renovat per dues temporades més, fins al 2023. Astals va debutar amb el primer equip aquest dissabte a Vallecas.

Aleix Coch, lesionat

Aleix Coch s'estarà unes setmanes de baixa per una lesió muscular a la cama esquerra. El capità del CE Sabadell es va lesionar durant el partit de lliga contra el Rayo Vallecano després de rebre un fort cop que el va obligar a deixar el terreny de joc.

Antonio Hidalgo no podrà comptar amb cap dels quatre capitans per al pròxim partit a Mallorca. Ángel Martínez és el que està més a prop de reaparèixer, ja que arrossega l'últim partit de sanció; Pedro Capó, lesionat als isquiotibials, s'estarà més d'un mes fora i el penúltim a caure, el davanter Edgar Hernández, amb una lesió al múscul semitendinós de la cama esquerra.

Davant l'allau de baixes, especialment al centre de la defensa, el juvenil Chadi podria tenir els seus primers minuts a Palma de Mallorca

 

Anar al contingut