Antonio Hidalgo, en roda de premsa (@CESabadell)
Sabadell

El Sabadell, a punt per rebre un consistent Fuenlabrada

Tres dies després de perdre al Molinón, el Sabadell rebrà l'equip madrileny amb l'objectiu d'abandonar les places de descens

Imma Casares FerreiroActualitzat

L'entrenador del Sabadell, Antonio Hidalgo, començava la roda de premsa fent referència a la derrota al Molinón: "Perdre sempre és perdre, no agrada mai, però ja no tenim temps per pensar-hi; ara ja hem de centrar-nos en el partit contra el Fuenlabrada que requerirà màxima concentració per part nostra".

I és que els arlequinats rebran, aquest dissabte a partir de les 14.00, el Fuenlabrada de José Ramón Sandoval, un equip que suma vint punts, el doble que el Sabadell, i que només ha perdut dos partits:

"El Fuenlabrada és un equip molt potent físicament i amb molt poder ofensiu; és dels que més cops xuta a porteria. És un equip molt complet, però nosaltres hem de saber aportar les nostres solucions i sobretot tenir una concentració altíssima".

El partit, lògicament, es jugarà sense públic a la Nova Creu Alta; Antonio Hidalgo s'ha referit a les paraules del president de la Liga, Javier Tebas, en el sentit que la intenció és recuperar la presència d'aficionats a començaments del 2021:

"Si fos per mi, el públic entraria avui mateix; dóna molta escalfor, genera pressió, aquest és el pensament de tots els entrenadors. L'afició és l'essència del futbol; tant de bo la Covid es pugui controlar per poder gaudir dels nostres aficionats a la Nova Creu Alta".

A l'espera que el Comitè de Competició es pronunciï sobre la vermella directa que Grego Sierra va veure contra l'Sporting, Hidalgo ja ha avançat que per ell "l'acció no era d'expulsió però els àrbitres tenen la seva percepció".

El tècnic de Granollers no busca excuses ni en les baixes ni el calendari tant ajustat i assegura "que disposo de prou jugadors al cent per cent per afrontar el partit contra el Fuenlabrada".

A la cua de la classificació hi ha un quàdruple empat a deu punts entre Saragossa, Sabadell, Albacete i Alcorcón, per tant, els arlequinats, si puntuen, tenen l'opció d'abandonar les places de descens.

Anar al contingut