Messi farà 37 anys el 2023 i vol seguir competint al màxim nivell (REUTERS)
Messi farà 37 anys el 2023 i vol seguir competint al màxim nivell (REUTERS)
BARÇA

El retorn de Messi al Barça, sobre la taula: Objectiu 2023

El club i l'entorn del jugador haurien iniciat, fa uns mesos, converses perquè el jugador torni al Camp Nou quan acabi el seu vincle amb el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i que Messi sembla haver arrencat amb força la temporada amb el PSG, marcant dos gols i estrenant-se de xilena, aquest podria ser el seu últim curs a París. A l'astre argentí se li acaba el contracte l'estiu que ve i el seu futur, ara per ara, és incert. Malgrat tot, Messi és un enamorat de Barcelona. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana ha estat per terres catalanes, després de la victòria al camp del Clermont. Per aquest motiu, la seva tornada al Barça no es descarta.

Laporta i Xavi ja han expressat el seu desig que l'argentí torni al Barça en algun moment i, de ben segur, l'afició voldria que Messi tornés al Camp Nou, com va fer Dani Alves. Per això, segons informava aquest diumenge Catalunya Ràdio, el club i l'entorn del jugador estarien tractant el retorn del 10 a Can Barça l'estiu que ve.

La idea de Messi seria arribar al final de la seva carrera esportiva al Camp Nou, allà on se l'ha vist brillar com a futbolista. I és que l'argentí no té, ara per ara, intenció d'anar a cap equip de la MLS abans de penjar les botes. Tot i això, a banda dels vincles sentimentals amb el club, el Barça podria aprofitar per pagar el que deu a Messi amb un contracte de fins a dues temporades.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut