Dani Alves, un jugador històric que s'acomiada del Camp Nou (EFE)
Barça

Dani Alves, un jugador històric que s'acomiada del Camp Nou

L'afició del Barça, entre càntics, ha acomiadat el lateral brasiler, que ha rebut un obsequi de part del president i els capitans

Redacció Esport3Actualitzat

El Camp Nou ha acomiadat per la porta gran un dels jugadors amb més carisma dels últims temps. Dani Alves ha sortit al camp en una jornada festiva, la del 57è Trofeu Joan Gamper, i els aficionats blaugranes l'han rebut entre càntics.

 

 

Quan ha estat substuit, la grada s'ha bolcat totalment amb el  brasiler, que ha saludat l'afició amb efusivitat abans de seure a la banqueta. A més, al final del partit, els jugadors del Barça l'han mantejat.

 

 

Alves, que aquest diumenge ha publicat una carta a les xarxes socials per acomiadar-se dels aficionats, s'ha abraçat un per a un a tots els jugadors de la plantilla i ha rebut de mans del president una samarreta amb el número 431, els partits que ha disputat com a blaugrana.

L'història lateral dret, que ha guanyat sis Lligues, cinc Copes del Rei, cinc Supercopes d'Espanya, tres Champions Leagues, tres Mundials de Clubs i tres Supercopes d'Europa, per fi s'ha pogut acomiadar del Camp Nou com a ell li hauria agradat fer-ho abans.

ARXIVAT A:
DaniAlves
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut