Laporta i Dembélé s'abracen després d'un entrenament (@FCBarcelona)
Laporta i Dembélé s'abracen després d'un entrenament (@FCBarcelona)
Barça

Barça-Dembélé, postures enrocades

El representant és a Barcelona per veure's amb Laporta. El president, però, no en té cap intenció i delega en Mateu Alemany

Redacció Esport3Actualitzat

El serial amb Dembélé va camí d'eternitzar-se, però la solució no hauria de trigar gaire. Dilluns que ve, a les 12 de la nit, es tanca el mercat de fitxatges en la Lliga espanyola. Per al Barça, qualsevol opció de reforçar l'equip passa per resoldre primer la situació del francès. I només hi ha dues vies plausibles per al club: renovació a la baixa o adeu.

El representant del jugador, Moussa Sissoko, va aterrar ahir a Barcelona. Entén que la negociació continua oberta i la seva intenció és veure's cara a cara amb Joan Laporta. Ara bé, el president blaugrana no en té cap intenció. La seva agenda, avui dimecres, no contemplava cap reunió amb ell. De fet, Laporta ha delegat en Mateu Alemany les negociacions per Dembélé.

 

L'entorn de Dembélé assumeix que, en cas que hi hagi aquesta trobada entre Sissoko i Laporta, podria ser pujada de to. Des del club, les pretensions del francès es veuen inassumibles, i especialment en el context actual. Avançar la seva sortida, mitjançant un traspàs o no, i estalviar-se la fitxa pendent podrien donar prou marge per satisfer altres peticions de Xavi, com el davanter Álvaro Morata.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut