James i Benzema configuraran l'atac del Reial Madrid (Reuters)
Futbol

El Reial Madrid visita el PSG i l'Atlètic rep la Juventus

El PSG rep sense el seu trident d'atac un equip blanc que es presenta a París amb set baixes

Actualitzat

La primera jornada de la Champions League es completa aquest dimecres amb vuit partits més. Entre altres, destaca la visita del Reial Madrid al París Saint-Germain, un duel que s'ha vist recentment en fase eliminatòria.

En aquesta ocasió, el PSG rep els blancs minvat per les baixes en atac. L'equip de Thomas Tuchel no pot comptar ni amb Neymar, sancionat, ni amb Kyliann Mbappé ni tampoc amb Edinson Cavani, lesionats. El pes ofensiu dels parisencs recaurà possiblement en Mauro Icardi, un dels últims d'arribar, i la porteria local la guardarà l'exmadridista Keylor Navas.

El Madrid té fins a set baixes, entre altres la del capità Sergio Ramos. Aquest fet obligarà el tècnic a estrenar com a titular Eder Militao a l'eix de la defensa. Dels nous també jugaran d'inici: Ferland Mendy, pel també lesionat Marcelo, i Eden Hazard.

Cristiano al Metropolitano

Un altre duel repetit respecte a edicions anteriors el protagonitzen l'Atlètic de Madrid i la Juventus, que ja es van veure les cares la temporada passada. Cristiano Ronaldo, botxí dels matalassers el l'última edició de la Champions, tornarà a Madrid per jugar al Metropolitano, i en aquesta ocasió buscarà lluir-se davant el nou prodigi del futbol portuguès, Joao Félix, la nova figura de l'Atlètic.

Anar al contingut