Campazzo, defensat per Keith Langford (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid supera el Panathinaikos en un final ajustat i s'avança en la sèrie (75-72)

Els blancs han dominat pràcticament durant tot el partit, però els grecs han capgirat el marcador advers i han estat a punt de donar la sorpresa al WiZink Center

El Reial Madrid ha agafat avantatge en la seva eliminatòria contra el Panathinaikos amb una ajustada victòria per 75 a 72. Els blancs han dominat pràcticament tot el partit i al descans guanyaven per 8 punts de diferència, 43 a 35. En el tercer quart s'ha mantingut la superioritat dels de Pablo Laso, però en l'últim els grecs han reaccionat i han capgirat el marcador. Semblava que el Panathinaikos s'emportaria el partit, però, en un final ajustat, els blancs s'han acabat imposant, amb Jeffrey Taylor com a màxim anotador amb 13 punts. En l'últim atac, Deshaun Thomas ha fallat un triple que hagués forçat la pròrroga.