Tavares ha dominat sota la cistella (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid passa per sobre del Panathinaikos (89-68)

Pablo Laso ha guanyat la partida al tècnic català i els blancs sumen l'onzena victòria en 13 jornades

El Reial Madrid ha guanyat el Panathinaikos de manera contundent en partit de la tretzena jornada de l'Eurolliga. Pablo Laso li ha guanyat la partida a Xavi Pascual i els blancs s'han imposat per un clar 89 a 68. El vigent campió d'Europa sempre han anat per davant en el marcador excepte en el 0 a 2 inicial i ha començat a obrir diferències amb un parcial de 16 a 0.

En l'inici de l'últim quart, els grecs s'han arribat a posar a només 5 punts (63 a 58), però no han tingut cap opció real de guanyar i el Madrid els ha acabat passant per sobre gràcies al domini de Tavares i Ayón sota les cistelles, que han fet estèril el bon partit de Keith Langford, màxim anotador amb 20 punts.

Els blancs han agafat 42 rebots per només 24 del seu rival, un factor decisiu que els ha permès sumar l'onzena victòria en 13 jornades de l'Eurolliga i refermar-se en la segona posició només per darrera del Fenerbahçe de Zeljko Obradovic, mentre que el Panathinaikos és desè amb un balanç negatiu de sis triomfs i set desfetes.