Futbol

El rècord d'assistència al Camp Nou ressona a la premsa de tot el món

El Camp Nou entra a la història del futbol amb un rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení que ha estat notícia a tot el món

Redacció Esport3Actualitzat

El rècord en l'assistència a partits de futbol femení és la notícia triada per la majoria dels rotatius per il·lustrar-ne les portades. A casa nostra, la premsa s'ha fet ressò de la fita aconseguida pel Barça femení.

Sempre hi ha excepcions, i en aquest cas As ha apostat per l'interès del Reial Madrid en el jugador Bellingham, a qui veuen com a substitut de Modric.

La portada de l'As, l'excepció que confirma la regla

Tanmateix, aquesta fita blaugrana ha esdevingut una notícia molt destacada arreu del món. A nivell internacional, són molts els mitjans de relleu que han explicat el rècord aconseguit al Camp Nou: L'Équipe, Sky Sports, Daily Mail, la BBC o APNews:

 

El Washington Post també s'ha fet ressó del rècord d'assistència de públic assolit al Barça-Madrid i, encara més lluny, el mitjà The Australian en parla a la seva versió web.

El rècord d'assistència al Camp Nou ressona a la premsa internacional

L'estrella nord-americana Megan Rapinoe també ha mostrat la seva alegria pel gran seguiment que està tenint el Barça femení:

El rècord d'assistència va convertir el Camp Nou en una explosió d'èxtasi col·lectiu que ha tingut un gran impacte mundial.

En aquest vídeo repassem el que han fet les televisions d'arreu del món:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut