EFE/EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

El PSG s'emporta el gran partit de Munic (2-3)

En la reedició de la final de l'any passat i sota la neu, els alemanys han estat millors com a equip, però els contraatacs francesos han fet estralls entre la defensa bavaresa. La velocitat d'Mbappé, autor de dos gols, trenca la resistència d'un Bayern que ho ha fet tot per guanyar després de remuntar un 0 a 2.

Josep CochActualitzat

La neu ha estat protagonista a l'inici d'un partit que reeditava la final de l'edició de l'any passat. Choupo-Moting -substitut de Lewandowski-, a la sortida del primer córner del Bayern dona el primer avís al PSG amb una rematada de cap al travesser. Però la resposta dels parisencs ha estat devastadora. Gran contra conduïda per Neymar, que assisteix Mbappé que remata malament, però Neuer s'empassa la pilota establint el 0 a 1 en el minut 3. Sopresa a l'Allianz Arena. El Bayern no perd a la Champions des dels vuitens de final de la temporada 2018-19 davant del Liverpool.

En el minut 12, gol anul·lat al PSG per fora de joc d'Mbappé en l'inici de la jugada. El gol l'havia marcat Draxler. Una rematada de cap de Goretzka després d'una falta treta per Kimmich, l'ha acabat treient Keylor Navas amb els peus. El Bayern a la recerca de l'empat. I un minut després, rematada de Pavard, en el 20, obliga Keylor a lluir-se. Però qui sí ha marcat ha estat el PSG, el segon. Gran assistència de Neymar a Marquinhos, que ha definit sol davant de Manuel Neuer per establir el segon en el minut 28. La sorpresa es consolida. En el minut 33 Davis ha entrat per Goretzka, en un canvi tàctic de Hans Dieter Flick per intentar reduir el desavantatge. La jugada li ha sortit bé a Flick, ja que en el 37, Choupo-Moting ha rematat de manera exquisida amb el cap una centrada tensa de Benjamin Pavard que ha superat el porter "Tico" retallant la diferència, 1 a 2. I en el 42 nou canvi de Flick. Sule deixa el camp -no se'n surt amb Mbappé- i entra Jérôme Boateng.

Mauricio Pochettino ha donat entrada a Mitchell Bakker per Abdou Diallo. En el 51 l'ha tingut Neymar, però la seva rematada a l'interior de l'àrea petita l'ha rebutjat Neuer amb el cos. L'1 a 3 ha sobrevolat l'Allianz Arena. I ara ha estat Pavard, però un cop més Keylor Navas ha salvat el PSG de l'empat en aturar la rematada. El Bayern posa setge a la porteria francesa. En 54 minuts 16 rematades dels bavaresos per 4 dels parisencs, però el marcador del costat francès... de moment. I finalment ha arribat l'empat en el minut 60. Falta que treu Joshua Kimmich des de la banda dreta i gran rematada de cap de Thomas Müller que estableix l'empat a 2 gols. Comença un altre partit. Però el PSG té Mbappé i el minut 68, amb un Bayern abocat a l'atac, el davanter francès acaba un contraatac després de driblar Boateng i batre pel pal curt a Neuer, 2 a 3 i continua el festival a Munic. Però això no s'ha acabat. Doble ocasió de Choupo-Moting que acaba resolvent Navas. Això passava en el minut 70. Alaba en el 86 kl'ha tingut, però la seva rematada s'ha escapat per mil·límetres. I poc després ha estat Müller, però la seva rematada ha rebotat en el peu de recolzament i surt fora per molt poc.