Neymar ja és nou jugador del PSG (@PSG_inside)
Futbol

El PSG fa oficial el fitxatge de Neymar per a les pròximes cinc temporades

"Estic molt content d'unir-me al París Saint-Germain", ha dit el jugador brasiler després de signar el seu nou contracte amb el conjunt francès. Aquest divendres el brasiler farà una roda de premsa i dissabte serà presentat a l'afició al Parc dels Prínceps abans del primer partit de lliga, contra l'Amiens.

Actualitzat

El Paris Saint-Germain ha anunciat de forma oficial el fitxtage de Neymar Jr. Després de fer el pagament de la clàusula de rescissió de 222 milions d'euros, el davanter brasiler ha signat un contracte per les pròximes cinc temporades en presència dels representants del club francès. D'aquesta manera, Neymar Jr s'ha compromès amb el club de la capital francesa fins al 30 de juny de 2022.

"Estic molt content d'unir-me al París Saint-Germain", ha dit Neymar Jr després de signar el seu nou contracte. "Des que vaig arribar a Europa, el club sempre ha estat un dels més competitius i més ambiciosos. I el repte més gran, el que més em motiva, és unir-me als meus nous companys per ajudar al club a conquerir els títols que volen els seus seguidors: l'ambició del Paris Saint-Germain m'ha atret a aquest club, juntament amb la passió i l'energia que això comporta. He jugat 4 temporades a Europa i em sento disposat per afronta el repte: des d'avui, faré tot el que pugui per ajudar els meus nous companys d'equips obrir nous horitzons al meu club i donar felicitat als seus milions de seguidors a tot el món".

Divendres roda de premsa i dissabte, presentació al Parc dels Prínceps

Un cop desvinculat del FC Barcelona, Neymar agafarà un vol aquest divendres a les nou del matí rumb a París, on ja l'esperen amb molta il·lusió els aficionats del seu nou equip. El PSG ha confirmat que el brasiler farà una roda de premsa a les 13.30 hores del migdia a l'auditori del Parc dels Prínceps acompanyat pel xeic i president del club, Nasser al-Khelaïfi i dissabte, la seva nova afició ja el podrà veure en un acte de presentació multitudinari que es farà al mateix estadi a partir de les 15.30 hores en la prèvia del primer partit de la lliga francesa contra l'Amiens. Per aquest motiu, el club parisenc ja ha anunciat que obriran les portes del Parc dels Prínceps una hora i mitja abans als aficionats.

Anar al contingut