ARTS MARCIALS

El president de la UFC, Dana White, es fa enrere sobre la decisió d'endur-se els combats a una illa privada

L'estrena estava prevista per al pròxim 18 d'abril i els lluitadors s'havien de sotmetre a exhaustius controls mèdics

Actualitzat

Finalment els combats de la UFC que s'havien de disputar en una illa privada no es faran i han quedat ajornats com a conseqüència del coronavirus, malgrat els esforços per part de l'organització d'evitar-ho.

Que la roda no deixi de girar. Això és el que pretenia Dana White, propietari de la UFC, que estava tancant tots els preparatius per endur-se els combats d'arts marcials mixtos a una illa privada. Les restriccions sanitàries que ha causat el coronavirus ja el van forçar a suspendre tres vetllades. Però el magnat nord-americà tenia la intenció de mantenir el 18 d'abril com a data per a la pròxima vetllada, la UFC-249. El nom de l'illa elegida es mantenia en secret. Els que ja estaven confirmats eren els lluitadors. Inicialment s'havien d'enfrontar Tony Fergusson i Khabib Nurmagomedov, però el lluitador rus està confinat i no pot sortir del seu país. El seu substitut havia de ser Justin Gaethje.

 

 

White havia anunciat que utilitzaria avions privats per traslladar tot el personal necessari per a la celebració de l'esdeveniment. Tant els lluitadors com la resta de participants serien sotmesos a controls mèdics molt rigorosos.

 

Khabib Nurmagomedov, confinat, no podia sortir de Rússia
ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut