futbol

El partidàs de Luuk De Jong: d'una xilena espectacular al pal a aguantar la pilota al córner

El discutit davanter neerlandès ha fet el millor partit de la temporada a Mallorca i ha estat protagonista en la majora de jugades de perill

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i estar més que discutit, Luuk de Jong ha fet el millor partit de la temporada contra el Mallorca. El davanter neerlandès ha fet el gol de la victòria i ha estat qui més perill ha creat a la porteria local. Amb el seu futur més fora que dins del Camp Nou, Luuk s'ha reivindicat i ha demostrat que pot ser útil per a Xavi.

Les millors ocasions, en les seves botes

En el minut 29 ha aprofitat una gran passada de Jutglà i s'ha estirat a terra per fer el primer gol, però el xut ha topat amb el pal esquerre de la porteria del Mallorca. Un minut després ha connectat una xilena espectacular després d'una centrada de Mingueza, que ha topat una altra vegada amb el pal. Finalment, en el minut 44 ha rematat de cap una altra centrada de Mingueza per fer l'únic gol del partit.

Ha acabat aguantant la pilota en el córner

El Barça ha patit més en la segona meitat i a Luuk de Jong li ha tocat pencar, treure pilotes de l'àrea i fins i tot ha acabat esgarrapant segons aguantant la pilota en un córner.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut