Hoquei patins

El Palau supera el Manlleu per 3-7 i s'avança en el play-off final de l'OK Lliga femenina

El Palau s'adjudica el primer partit del play-off final, gràcies al seu arsenal ofensiu i el talent a la porteria de Laura Vicente

Joan FerranActualitzat

Fins avui, el Magic Studio Manlleu i el Generali Palau s'havien vist les cares en dues ocasions i les vallesanes sempre s'havien emportat la victòria. I el primer partit de la final tampoc n'ha estat l'excepció. En un partit sense treva, el Palau ha exhibit tot el seu potencial ofensiu i la garantia de Laura Vicente sota pals. I això que el Manlleu ha començat dominant i ha gaudit de bones ocasions. Però ha estat una acció personal de Mariona Colomer, que ha rematat desequilibrada a l'escaire, la que ha permès al Palau obrir la llauna. Era el minut 9 i tres minuts més tard, Aina Florenza ampliava el marcador amb una altra acció individual. El tècnic local ha demanat temps mort, però el Palau semblava que trencava la final quan ha tornat a pista. Florenza ha robat una bola en defensa, ha creuat la pista per fer el 0 a 3 i ha demostrat per què és la màxima golejadora de la Lliga. Amb els 3 d'avui, s'enfila als 52 gols. Amb el Manlleu tocat, Busquets ha fet el 0 a 4 rematant sola al segon pal.

El Manlleu ha reaccionat de la mà d'Anna Casarramona, que s'havia perdut les semifinals del play-off per lesió. Un llançament seu ha alimentat les esperances locals, que han crescut amb el 2-4, obra d'Ona Castellví després d'una falta directa.

A la represa, el partit ha seguit sense especulacions. Una mitja volta de Florenza en el minut 5 tornava a obrir l'escletxa del 2 a 5. En el tram final, els gols han arribat a bola aturada. Ona Castellví ha marcat pel Manlleu, i Laura Puigdueta i Berta Busquets, pel Palau. El segon partit de la sèrie es jugarà divendres vinent a la pista del Palau i es podrà veure per Esport3. En cas de vèncer, el Palau aixecaria el tercer títol de Lliga de la seva història.