El Nàstic supera l'Almeria per la mínima i està més a prop del somni de l'ascens

El Nàstic de Tarragona ha fet un nou pas en la seva lluita per aconseguir l'ascens a Primera Divisió. En un Nou Estadi ple a vessar, els granes s'han imposat per la mínima a l'Almeria, un rival directe, gràcies a un solitari gol de Pinilla en el minut 5 de partit. En la primera part, els visitants han tingut alguna clara ocasió per empatar, però els homes de Paco Flores les han desaprofitat i, en la represa, el Nàstic no ha patit per sumar tres punts molt importants. Els tarragonins han sumat la setena victòria consecutiva a casa i cada vegada estan més a prop del somni.

Amb un gran ambient a les graderies del Nou Estadi, el Nàstic ha sortit abocat a l'atac en busca de la victòria contra l'Almeria, un rival directe en la lluita per l'ascens a Primera. Els granes han començat amb molta empenta i en el minut 5 ha arribat el primer gol del partit. Pinilla ha engaltat un fort xut des de la frontal que ha fregat en un defensa visitant i la pilota ha entrat al fons de la porteria de Valerio.

Després d'un inici abassegador dels locals, l'Almeria s'ha tret la son de les orelles i ha començat a arribar amb força perill sobre la porteria de Rubén. Jonathan Soriano, que podria haver estat jugador del Nàstic, ha tingut la primera ocasió del seu equip en el minut 12 amb un xut massa forçat. I només tres minuts després, Cisma ha estat a punt de fer l'empat a un amb una rematada massa creuada que ha sortit llepant el pal.

El Nàstic ha tornat a obtenir el control del partit després d'uns minuts de domini visitant i Pinilla ha tingut dues clares ocasions per fer el 2-0. Primer amb un xut que Valerio ha refusat amb els punys i més tard amb un cop de cap en planxa que s'ha perdut per molt poc. En el minut 37, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Kalu Uche per fora de joc anterior que hauria suposat l'empat a un, en una decisió molt protestada pels homes de Paco Flores. I abans del descans, Luna també ha pogut empatar, però el seu cop de cap s'ha perdut per sobre del travesser.

El Nàstic ha controlat el partit a la segona part i no ha patit gens. Fins i tot ha pogut sentenciar en un xut de falta d'Abel Buades, que ha desviat Valerio a córner. Ja en temps de descompte, un ràpid contraatac de Diego Torres ha estat a punt de significar el 2-0. El xut del davanter grana l'ha desviat Valerio i en el posterior refús, Carlos García ha evitat sota pals el gol de Carlos Merino. I en l'última jugada del partit, l'àrbitrre ha anul·lat un gol a Diego Torres que només ha estat una anècdota. El públic local ha celebrat la victòria com si fos definitiva. És la setena victòria consecutiva del Nàstic al seu estadi, on no perd des de fa quatre quatre mesos i ja té l'ascens a tocar.