Valtteri Bottas ha sortint d'un revolt a Montmeló (Reuters)
Fórmula 1

El Mercedes de Valtteri Bottas és el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments del Gran Premi d'Espanya

Valtteri Bottas ha marcat la pauta en la primera sessió al Circuit de Barcelona-Catalunya seguit del líder del Mundial, Lewis Hamilton

Actualitzat

Els Mercedes no han tingut rival en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, que es disputa aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya.

La marca alemanya, que domina el campionat de constructors amb mà de ferro les últimes temporades, ha col·locat els seus dos bòlids en les primeres posicions en la primera presa de contacte de la prova. Valtteri Bottas ha estat el més ràpid a una distància considerable -gairebé 9 dècimes- del seu company, Lewis Hamilton, vigent campió i líder del Mundial.

Sebastian Vettel (Ferrari) ha marcat el tercer millor temps, amb poca diferència respecte a Hamilton. Fernando Alonso, que estrenava millores al seu McLaren, ha obtingut un molt meritori sisè millor temps. L'asturià, però, és un dels pilots que han acabat sortint del traçat, igual que Bottas o Ricciardo, que ha protagonitzat la sortida més espectacular.

L'altra imatge de la sessió l'ha protagonitzada Robert Kubica, que ha tornat a pilotar un monoplaça d'F1 al cap de 8 anys. El polonès ha pilotat el Williams de Sirotkin i ha fet un temps força discret.  

 

Anar al contingut