Futbol internacional

El Manchester United es desfà del West Bromwich i manté els set punts d'avantatge sobre el City

La Premier League no s'atura en aquestes festes nadalenques. Aquest dissabte s'ha disputat la 20a jornada i el Manchester United es manté com a líder sòlid després de desfer-se sense problemes del West Bromwich per 2-0 a Old Trafford. Amb aquesta victòria, els "red devils" mantenen els set punts d'avantatge sobre el City, que s'ha imposat al camp del Norwich per 3-4.

Actualitzat
La Premier League no s'atura en aquestes festes nadalenques. Aquest dissabte s'ha disputat la 20a jornada i el Manchester United es manté com a líder sòlid després de desfer-se sense problemes del West Bromwich per 2-0 a Old Trafford. Amb aquesta victòria, els "red devils" mantenen els set punts d'avantatge sobre el City a la classificació.

Els homes de Sir Alex Ferguson, que ha deixat Robin Van Persie d'inici a la banqueta, s'han avançat amb un gol matiner i afortunat de McAuley, que ha desviat a la seva porteria una centrada del japonès Kagawa. La sentència local no ha arribat fins al minut 90, quan el davanter holandès ha sortit per decidir el duel fent el definitiu 2-0.

Per la seva banda, el Manchester City ha suat de valent per guanyar al camp del Norwich en un partit espectacular que ha acabat amb el resultat de 3-4. Dzeko, autor d'un "hat-trick" i Agüero han estat els golejadors del conjunt de Roberto Mancini, que s'ha refet de l'expulsió de Nasri en l'inici de la represa per sumar tres punts vitals i no despenjar-se encara més del seu màxim rival en la lluita pel títol.
Anar al contingut