Bàsquet

El Madrid fa bons els pronòstics i supera el Fenerbahçe (96-87) per jugar la final de la F4 amb l'Olympiacos

El Madrid ha fet bons els pronòstics de favorit i ha acabat superant el Fenerbahçe gràcies a un segon quart d'encert total. Els blancs jugaran la seva tercera final consecutiva de la Final Four, contra l'Olympiacos.

Actualitzat

El primer quart ha començat amb un ritme molt lent i amb el Fenerbahçe per primer i últim cop al davant del marcador. Rudy ha obert la llauna dels triples amb el primer que ha servit per situar el 9 a 8. Jan Vesely, un txec de 2'10, ha estat l'únic que ha fet mal al Madrid en la segona semifinal. No s'ha cansat d'esmaixar i amb ell a sota, Felipe Reyes i Ayón s'ha encarregat amb dues faltes. L'entrada de Nocioni, però, ho ha solucionat. Primer ha desestabilitzat l'MVP de l'Eurolliga, Nemanja Bjeliça i després ha obert amb encert el camí cap a un extraordinari segon quart blanc. L'encert del Madrid des del tir exterior ha estat aclaparador, assolint un avantatge de fins a 21 punts. Ayón ha anotat 16 punts en la primera part i el conjunt blanc, a més, hi ha afegit bona circulació de pilota i tirs alliberats. El parcial del segon periode, de 35 a 14, ha estat una humiliació per al Fenerbahçe en tota regla. Obradovic estava desesperat amb el 55 a 35 amb el qual s'arribava al descans.

El segon temps ha començat com havia acabat el primer, amb dos triples del Madrid en només cinquanta segons que l'han posat més 27 a sobre. Ha estat però, un miratge, ja que els blancs han perdut ritme i el Fenerbahçe ho ha aprofitat per assolir un parcial de 3 a 16. Els aficionats turcs s'han animat però ha tornat a ser Nocioni qui ha acostat el Madrid a la vinenta i no l'ha permès patir en el darrer quart. Spanoulis, que s'ho ha mirat a la grada amb la família, pot ser l'únic escull perquè el Madrid sumi la novena de bàsquet. Amb la victòria (96-87), els blancs reeditaran la final de fa dos anys amb l'Olympiacos que havia guanyat prèviament el CSKA.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut