Barça

El Llevant denunciarà el FC Barcelona per l'alineació indeguda de Chumi

El cas podria acabar al Tribunal d'Administratiu Esportiu que podria reunir-se d'urgència i decidir sobre una possible eliminació del Barça de la Copa

Actualitzat

El FC Barcelona nega que cometés alineació indeguda amb Chumi en el partit d'anada de Copa del Rei contra el Llevant, com ha informat "El Mundo" referint-se al punt 9 de l'article 56. Per la seva banda, la Federació Espanyola de futbol confirma a Catalunya Ràdio que el Barça sí que va cometre alineació indeguda fent jugar el futbolista del filial Chumi, perquè el jugador del filial tenia pendent complir un partit de sanció després d'acumular cinc targetes grogues.

El punt 9 de l'article 56 que el Barça defensa que permetria l'alineació de Chumi, segons la federació, fa referència a simultaneïtat de llicències i aquest concepte val per persones que tenen una doble llicència (jugador i entrenador o de futbol i futbol sala), no per a persones que puguin jugar al filial i al primer equip. En aquests casos, només tenen una llicència.

La Federació Espanyola no actuarà d'ofici, però espera rebre aquesta mateixa tarda una denúncia del Llevant i no valorarà l'eliminació del Barça perquè la denúncia del Llevant arriba fora de termini. S'hauria d'haver fet en les 48 hores posteriors al partit.

El cas podria acabar al TAD, el Tribunal d'Administratiu Esportiu, que podria reunir-se d'urgència i decidir sobre una possible eliminació del Barça de la Copa abans del sorteig que s'ha de celebrar el proper divendres a les 17 hores.

El president del Llevant confirma que l'equip denunciarà

Tal com avancen els mitjans Las Provincias i CV Ràdio, el president del Llevant Quico Catalán ha confirmat des de l'hotel de concentració de l'equip a Barcelona que aquest divendres els granota presentaran la denuncia pertinent en relació a l'alineació indeguda del FC Barcelona.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut