Salah, en el Brighton-Liverpool de la FA Cup (EFE)
Futbol

El Liverpool continua en caiguda lliure: eliminats de la FA Cup a mans del Brighton

Un gol del Kaoru Mitoma en el temps afegit de la segona meitat ha deixat fora de la FA Cup uns "reds" que no aixequen cap

Actualitzat

Eliminats de la Carabao Cup, amb una victòria en els últims sis partits, novens classificats a la Premier League a 21 punts del líder i, ara, eliminats de la FA Cup. El Liverpool continua immers en una mala dinàmica de resultats que l'ha portat a quedar-se fora de la copa davant d'un Brighton liderat per Kaoru Mitoma.

Els de Klopp han sortit al partit molt endollats i Salah, que portava el pes ofensiu dels "reds", ha assistit a Elliott perquè marqués el primer gol del partit. Tot i això, el Brighton no ha abaixat els braços i la seva insistència ha tingut premi. Al minut 39, Dunk ha desviat un xut de Lamptey per empatar el partit.

En la segona meitat, els "seagulls" han disposat de les millors ocasions, però ha estat Mitoma qui, al minut 92, s'ha inventat un autèntic golàs que ha fet embogir els aficionats de l'Amex Stadium.

 

 

El Liverpool, amb aquesta derrota, s'enfonsa encara més en una temporada en què concentrarà totes les seves esperances de sumar algun títol en la Champions League, on els dies 21 de febrer i 15 de març disputarà l'eliminatòria de quarts de final contra el Reial Madrid.

Anar al contingut