Lamine Yamal lamenta una ocasió perduda (Reuters)
Lamine Yamal lamenta una ocasió perduda (Reuters)
Barça

El Laporta més afectuós amb Lamine Yamal, tocat per l'eliminació

El president del Barça va haver d'animar el jove futbolista a la sortida de San Mamés. També va estar especialment afectiu amb Xavi Hernández

Derrotats en la final de la Supercopa d'Espanya i eliminats abans d'hora en la Copa del Rei. Dos pals en pocs dies han deixat tocat el vestidor del Barça. A San Mamés, com a mínim, els de Xavi Hernández van vendre cara la seva pell. I el desenllaç podria haver estat del tot diferent si Lamine Yamal hagués estat més encertat en un parell d'ocasions clares davant d'Aguirrezabala.

Precisament, Lamine Yamal va ser el més afectat per la derrota. Va marcar un golàs per capgirar el marcador, però també va malbaratar dues accions sol davant del porter. Acabat el partit, amb prou feines va poder contenir les llàgrimes. El mateix Joan Laporta va haver de consolar-lo a la sortida del vestidor. Li va fer veure que havia estat, amb diferència, el millor del partit.

 

Ànims també per Xavi

Quan el president va arribar al vestidor, molts jugadors ja no hi eren. Tampoc Xavi Hernández. Era a la sala de premsa atenent els mitjans de comunicació. Laporta va esperar-lo a la porta de l'autocar. Li va voler transmetre un missatge de tranquil·litat i confiança.

Anar al contingut