Girona

El jugador del Girona Marc Muniesa no es recupera a temps de la seva lesió muscular per jugar contra el Vila-real

Muniesa no ha participat en l'últim entrenament abans del partit

Actualitzat

Marc Muniesa no ha participat en l'entrenament del Girona d'aquest dissabte al matí, l'últim abans del partit de diumenge contra el Vila-real a Montilivi, a les 16.15. El defensa es va fer una lesió muscular el 19 de setembre en el partit contra el Leganés, i, tot i que els últims dies s'havia dit que podria arribar a temps per jugar aquest cap de setmana, finalment no ha estat així.

L'altra baixa coneguda dels de Pablo Machín és la de Pedro Alcalá, un altre jugador de la seva rereguarda, que es va operar del turmell a començaments d'octubre i que encara necessitarà entre dues i quatre setmanes més per acabar de recuperar-se. En la sessió preparatòria hi han participat 22 jugadors, inclosos els 4 internacionals --Cristhian Stuani, Pablo Maffeo, Olunga i Bono-- i Àlex Granell i David Timor, un cop superades les seves lesions.

A la roda de premsa posterior, el tècnic de l'equip ha explicat que "tenim les nostres armes i si competim bé i tenim efectivitat, guanyarem". Machín ha revelat que "intentarem portar la iniciativa, però segur que ens exigiran molt". Segons l'entrenador, "és important no encaixar, però l'efectivitat ens donarà la victòria".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut