Girona

El Girona recupera Granell i Timor per rebre el Vila-real

L'equip blanc-i-vermell s'ha exercitat aquest divendres per continuar preparant el partit de diumenge davant el Vila-real

Actualitzat

El Girona jugarà diumenge (16.15) el seu partit de la vuitena jornada de Lliga. Ho farà a Montilivi contra el Vila-real. L'equip gironí ja ha recuperat tots els internacionals. L'últim de tornar va ser Christian Stuani, que va ser convocat amb la selecció uruguaiana, sense arribar a jugar. Pablo Machín afronta la visita dels de la Plana sense els defenses Marc Muniesa i Pedro Alcalá, que encara no estan recuperats de les respectives lesions. En canvi, ja estan a punt per jugar els migcampistes Àlex Granell i David Timor.

Aleix Garcia, que va passar deu temporades en el futbol formatiu del Vila-real, ha explicat que el recent canvi d'entrenador a l'equip groguet pot condicionar a l'hora d'afrontar-los. "Abans jugaven d'una manera i ara d'una altra, amb un rombe al mig del camp. Però sigui com sigui són un gran equip i hem d'afrontar el partit de la mateixa manera", ha dit el migcampista d'Ulldecona. Stuani, per la seva banda, retornat després d'haver estat concentrat amb la selecció uruguaiana que ja ha certificat la seva classificació per al Mundial de Rússia del 2018, espera poder "transmetre aquesta mentalitat positiva i guanyadora" al Girona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut