El Joventut esclafa el Trento en un debut plàcid a l'Eurocup (56-86)

Els verd-i-negres han arribat al descans amb un favorable 28 a 40 i han trencat el partit gràcies a la seva bona defensa

Víctor LavagniniActualitzat

Bon treball del Joventut a Itàlia en la primera victòria europea i també la primera victòria dels verd-i-negres a domicili aquesta temporada. La Penya ha guanyat els 4 quarts i ha convertit el partit en un tràmit a la segona part.

A la primera, ja ha quedat clara la superioritat de la rotació badalonina. El marcador era baix, 14 a 17, però els jugadors de Carles Duran han pogut córrer. L'únic moment dolent ha estat a l'inici del segon quart, quan l'equip català ha perdut el control del joc i un cop a l'espatlla a Brandon Paul en un bloqueig l'ha deixat fora del partit definitivament. S'ha refet l'equip de l'Olímpic amb el domini interior de Tomic i la consistència de Parra i Willis. Millors percentatges visitants i 28 a 40 al descans després d'aquest tir de Brodziansky sobre la botzina.

La Penya ha trencat el partit a la represa gràcies a la seva bona defensa i a un atac participatiu. El Trento, desaparegut, s'ha vist en menys de 4 minuts 20 punts per sota contra el joc col·lectiu català.

Ha estat una victòria solvent i coral en què tots els jugadors han sumat. 47 rebots, 119 de valoració, gairebé un 60% d'encert i només 56 punts encaixats. Números d'escàndol pel millor debut possible a l'Eurocup.