Futbol Copa del Rei

El Girona no té cap opció contra el Vila-real i queda eliminat (0-3)

Els gols de Funes Mori, Santi Cazorla i Samu Chukwueze han donat un còmode triomf al "submarí groc" i deixen els gironins fora de combat

Miquel RibasActualitzat

El Girona no ha tingut opcions i ha quedat eliminat als setzens de final de la Copa contra un Vila-real que ha acabat golejant a Montilivi (0-3). Després d'una primera part sense gols, una segona part molt fluixa ha acabat condemnant els de Pep Lluís Martí. Els gols de Funes Mori, Santi Cazorla i Samu Chukweze han donat un còmode triomf al "submarí groc" i han acabat amb el camí dels gironins en aquesta competició.

La pluja s'ha encarregat que a la graderia de Montilivi hi hagués poc ambient i el Girona s'ha contagiat. A més, el tècnic Pep Martí ha fet moltes rotacions davant el Vila-real i ha deixat clar que la seva prioritat és la Lliga. En l'onze inicial només han repetit dos jugadors de l'equip que va perdre contra el Tenerife: Diamanka i Ramalho. En el Vila-real, només quatre dels que van jugar davant l'Espanyol: Cazorla, Bacca, Pau i Anguissa.

En la primera meitat el quadre groguet ha dominat, però no ha vist porteria. En la segona meitat, el Vila-real ha avançat línies i les oportunitats de gol han començat a sovintejar. La primera però l'ha tingut el local Diamanka que ha desaprofitat una gran oportunitat en el minut 51. Dos minuts després el Vila-real no ha perdonat i Funes Mori ha obert el marcador. A partir d'aquí l'equip groguet s'ha fet amb les regnes del partit.

En el minut 69, el veterà Cazorla ha marcat el 0 a 2 davant la desesperació dels gironins. El 0 a 3 ha pujat en el minut 71. El nigerià Chukwueze ha definit amb un gran xut després d'una gran jugada per la banda en què s'ha rifat fins a tres jugadors del Girona.

Després d'aquesta derrota l'equip de Pep Lluís Martí haurà de fer un "reset" i centrar-se en la lliga. A falta de 18 jornades, el Girona és a 11 punts de l'ascens directe a Primera.