Girona

El Girona no reacciona a Valladolid i pot acabar la jornada en zona de descens (1-0)

El conjunt d'Eusebio ha encaixat la sisena derrota consecutiva al José Zorrilla i es complica encara més la permanència a Primera Divisió

Cristina BusquetsActualitzat

Continua la caiguda lliure del Girona, que ha perdut al camp del Valladolid i pot acabar la jornada en zona de descens si el Llevant empata o guanya contra el Betis. Els gironins han caigut per 1 a 0 contra un rival directe i ja acumulen sis derrotes seguides. 0 punts de 18 possibles a aquestes altures de la temporada són un llast perillosíssim per als d'Eusebio Sacristán.

Eusebio ha tornat a la defensa de cinc per enfrontar-se al Valladolid, en la final per la permanència al José Zorrilla. La primera part ha estat ensopida, amb un Girona que amb prou feines ha passat de tres quarts de camp i amb dos equips que han demostrat poca capacitat ofensiva. Del primer temps, destaca una rematada de cap de Portu que ha acabat a les mans de Masip i l'arribada de Waldo, que Bono ha neutralitzat amb una bona intervenció. Just abans del descans, el Valladolid ha vist com li anul·laven el gol de Sergi Guardiola per fora de joc.

El primer quart d'hora de la segona part ha estat de domini local, que només s'ha vist interromput per una ocasió de Bernardo que ha sortit per sobre del travesser. Just després ha arribat el gol del Valladolid. Era el minut 67 quan un potent xut de Míchel ha acabat amb la pilota al fons de la porteria de Bono. Pere Pons ha disposat d'una bona acció per empatar però el Valladolid en els darrers minuts, per partida doble, també ha pogut sentenciar.

Al final, tres punts vitals per al conjunt de Sergio González, que surt del descens davant d'un Girona incapaç de reaccionar i que ha encaixat la sisena derrota consecutiva. Els gironins podrien acabar la jornada en zona de descens per primer cop des que militen a la Primera Divisió si el Llevant és com a mínim capaç d'empatar contra el Betis al Ciutat de València.