Girona

Eusebio, penjant d'un fil després de la sisena derrota consecutiva del Girona

Amb l'equip en caiguda lliure, el club blanc-i-vermell podria rellevar l'entrenador per buscar la reacció que asseguri la permanència

Actualitzat

La derrota del Girona de dimarts a Valladolid posa el conjunt blanc-i-vermell en una situació més que delicada per salvar la categoria, a només un punt del descens que marca el Llevant. El conjunt granota, en cas de sumar algun punt aquest dimecres a la nit davant del Betis, cediria la incòmoda posició en zona vermella a l'equip català.

Eusebio ha dirigit una nova sessió d'entrenament aquest migdia per preparar el pròxim compromís, que és contra el Sevilla diumenge a les 14.00. Un dels rivals més complicats que arriba justament en un dels moments més compromesos.

Per si fos poc, el calendari del Girona fins a final de temporada no convida gaire a l'optimisme i és que en les tres últimes jornades s'hauran de veure les cares contra el Getafe, quart classificat de Primera; contra el Llevant, rival directe per la salvació, i contra l'Alabès, vuitè classificat i candidat a competir a Europa la temporada que ve.

Davant d'aquest panorama, els aires de relleu a la banqueta, a la desesperada, comencen a bufar i el càrrec d'Eusebio com a entrenador del Girona podria estar penjant d'un fil. La direcció esportiva està consensuant amb els màxims accionistes del club el futur del tècnic i, sobretot, les alternatives possibles.

Anar al contingut