Girona

El Girona es mostra intractable en l'estrena del play-off d'ascens davant de l'Almeria (3-0)

Els gols de Bárcenas, Couto i Sylla deixen ben encarrilada la primera eliminatòria del play-off d'ascens

Cristina Busquets RoviraActualitzat

A Montilivi hi ha tornat a haver públic 452 dies després. Afició a la grada, com Stuani, que, fora de la convocatòria, també ha seguit el partit des d'aquesta posició. A la gespa, l'equip no l'ha trobat a faltar. El Girona ha sortit com una moto i l'Almeria no ha tingut temps ni de saber on era que ja havia encaixat dos gols. Als tres minuts, Gumbau ha penjat la falta i Yoel Bárcenas l'ha rematada de cap davant d'un desencertat Makaridze. Yan Couto ha ampliat l'avantatge dos minuts després. El brasiler ha recollit una assitència de Sylla des de la línia de fons per rematar a plaer. Couto, després de combinar amb Gumbau s'ha trobat un encertat Makaridze que ha evitat el tercer gol blanc-i-vermell.

La segona part ha començat amb l'Almeria portant la iniciativa i, fins i tot, perdonant una gran ocasió en una centrada de Ramazani, a la qual no ha arribat a rematar Lazo... Però la nit era del Girona i ha trobat el tercer en el 65. El servei de porteria l'ha buscat Sylla i el refús se l'ha endut Couto per tornar a assistir el davanter que se n'ha anat sol per batre Makaridze.

Amb la victòria, el Girona deixa ben encarrilada la primera eliminatòria del play-off però ho haurà de rematar dissabte vinent a Almeria.