Futbol

El Girona empata a Valladolid en un partit ensopit i es manté en zona de "play-off" d'ascens (0-0)

En un partit molt travat, el Girona ha sumat un punt en un duel amb poques ocasions de gol i segueix en zona de promoció d'ascens a l'espera dels resultats dels seus rivals directes

David CarballoActualitzat

El Girona FC ha esgarrapat un empat sense gols en la seva visita al Nuevo Zorilla de Valladolid i de moment es manté en zona de "play-off" d'ascens a Primera Divisió a l'espera dels resultats dels seus rivals directes. En un partit molt ensopit i travat, els gironins han sumat un punt en un duel amb poques ocasions de gol i on les defenses s'han imposat clarament als atacs.

Pablo Machín ha introduït fins a sis canvis a l'onze inicial però només començar el duel n'ha hagut de fer un altre obligat per la lesió de Lejeune. Mata, amb un xut que ha desviat amb problemes el porter local Kepa, ha tingut l'ocasió més clara del Girona en la primera part.

En la represa, la igualtat i l'ensopiment s'han mantingut i cap dels dos equips ha arriscat més del compte. El Girona ha estirat línies amb l'entrada de Christian Herrera però finalment el resultat inicial ha estat inamovible. Amb aquest punt, els gironins són sisens amb 60 i es mantenen en zona de promoció d'ascens tot i que poden perdre aquesta posició si els seus rivals directes com el Saragossa, l'Oviedo i el Còrdova guanyen els seus respectius partits.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut