Els jugadors de tots dos equips es saluden a l'acabar el partit
Futbol

El Getafe trenca el somni de la Copa del Mollerussa (1-5)

L'equip del Pla d'Urgell fa somiar a l'afició amb un gol matiner, però el Getafe imposa la seva llei en la segona part

Enric Vilalta LópezActualitzat

Nit de festa major, que no ha estat completa, a Mollerussa. El club de futbol de la capital del Pla d'Urgell jugava el partit més important des del 1988, l'any del seu sostre esportiu, com a equip de 2a A. I, sens dubte, la millor entrada al Municipal en aquests 33 anys. 4.500 aficionats no s'han volgut perdre el partit de Copa contra tot un primera, el Getafe de Quique Sánchez Flores. 

I la festa no podia començar millor. Als tres minuts ha saltat la gran sorpresa, amb el gol del davanter Xavier Puiggròs, "Putxi", que avançava el Mollerussa enmig del deliri de l'afició. En l'eliminatòria prèvia, contra la Penya Independent, va ser precisament Putxi qui va fer el gol decisiu que situava l'equip lleidatà a la Copa del Rei. 

Però l'alegria local només ha durat un quart d'hora. El Getafe ha anat a buscar l'empat i l'ha trobat de penal. Sasha ha fet caure Mata a l'àrea i l'àrbitre, Hernández Hernández, ha assenyalat penal. El mateix Jaime Mata, exjugador del Lleida Esportiu i del Girona, l'ha transformat per igualar el partit. Amb 1 a 1 s'ha arribat al descans, un marcador molt meritori tenint en compte que entre els dos equips hi havia cinc divisions de diferència.

L'equilibri s'ha trencat en el minut 6 de la represa, també de penal. Aquest cop, comès pel porter Pau Bosch sobre l'exblaugrana Sandro Ramírez. Una altra vegada l'ha aprofitat Jaime Mata per fer l'1 a 2.

Aquí s'ha acabat la resistència del Mollerussa, perquè de seguida ha arribat el tercer, obra també del davanter madrileny, que ha trencat el fora de joc i ha signat el seu hat-trick particular.

Sense temps per refer-se, l'equip d'Alexis Pintó ha encaixat el quart. Aquest cop ha estat Sandro Ramírez, que ha recollit un refús al pal per batre Pau des de prop. Tercer gol en sis minuts i l'1 a 4 que impedia qualsevol somni del Mollerussa a la Copa.   

El partit s'ha hagut d'interrompre durant cinc minuts, per culpa de l'impacte d'un objecte al cap d'un dels assistents,que afortunadament no ha pres mal.  Quan el joc s'ha reprès, el Getafe ha tornat a marcar en una jugada plena de rebots que ha resolt Darío Poveda, tot sol davant del porter.  Era el cinquè dels madrilenys davant d'un Mollerussa que havia abaixat els braços del tot.

En el 86, el Mollerussa s'ha quedat amb deu jugadors. El migcampista local Trota ha vist la targeta vermella directa per tallar amb una puntada una escapada de Sandro

El partit s'ha fet molt llarg per un equip de Primera Catalana com el Mollerussa, que ha rebut un càstig excessiu en els segons 45 minuts. 

 

El Sabadell també diu adeu a la Copa

L'altre equip català que disputava avui la primera eliminatòria, el Centre d'Esports Sabadell, també ha quedat eliminat de la competició. Els vallesans han perdut al camp de l'Atlético Sanluqueño, per 2 a 0. Els gols de Miguelete, en el minut 65, i Armental, en el 76, han deixat el Sabadell fora de la Copa el dia del debut de Pedro Munitis a la banqueta arlequinada.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut