Copa del Rei

Mollerussa es vesteix de gala per enfrontar-se al Getafe

El club lleidatà no té res a perdre en aquest duel i vol aprofitar l'atenció mediàtica. Per la seva banda, el Sabadell vol aprofitar el canvi de competició per revertir la mala dinàmica en Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

El CFJ Mollerussa està davant d'un dia històric. El club de la capital del Pla d'Urgell rep el Getafe, i això suposa el retorn d'un equip professional al Municipal de Mollerussa 33 anys després del seu ascens a 2a A. Cal recordar la il·lusió que suposa aquest partit perquè el Mollerussa és equip de Primera Catalana, la sisena categoria nacional. Gran prova d'aquesta il·lusió són les 4.500 entrades que s'han venut per a aquest partit, ple total.

Jaume Vallverdú, president del CFJ Mollerussa, va voler recalcar la importància d'aquesta jornada per al municipi:

"Hi ha molta il·lusió a Mollerussa per veure aquest partit. La gent en té moltes ganes i es nota en l'ambient. Serà una jornada històrica. A Mollerussa es viu molt el futbol i tothom té ganes de tornar a viure un moment com aquest, que recorda els anys en què el club va jugar a Segona A i a Segona B".

El club ha hagut d'afegir focus complementaris per les exigències de la retransmissió televisiva. El tècnic Alexis Pinto creu que ha d'exigir als seus jugadors, però a la vegada també els vol veure passar-s'ho bé:

"Que surtin a disfrutar perquè no tenim res a perdre. Hem de ser valents i anar a totes. Vull que al final estiguem tots orgullosos, tant l'equip com l'afició. És un premi i una oportunitat històrica, única".

L'altre equip català que juga aquest dimarts és el CE Sabadell. L'equip vallesà està en descens a la Lliga, a 5 punts de la permanència. S'enfronten a l'Atlètic Sanluqueño, equip contra qui van aconseguir una victòria (1-0) en Lliga l'octubre passat. Aquest és un dels factors per creure en la victòria i poder començar una dinàmica més positiva a la Primera Divisió federativa.

Pedro Munitis, en el seu segon partit com a entrenador del Sabadell, ha assegurat que aquesta visita al camp gadità servirà per veure jugadors que no van poder disposar de minuts l'últim partit contra l'Andorra. Al Sanluqueño és possible que jugui el veterà davanter Dani Güiza, qui ha sumat un total de només 88 minuts en Lliga. El guanyador d'aquests partits es classifica directament per a la següent ronda de la Copa del Rei.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut