Domenec Torrent
Domenec Torrent durant el partit contra el Barça al Camp Nou (EFE)
Futbol

El Galatasaray prescindeix de Domènec Torrent

El tècnic gironí tenia contracte fins al 2023, però ha estat destituït al cap de mig any en no aconseguir millorar els resultats de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i que tenia contracte fins al 2023, Domènec Torrent no ha pogut conservar el càrrec d'entrenador del Galatasaray més enllà de mig any. El club d'Istanbul, un dels grans del futbol turc, ha fet gala de la poca paciència tradicional dels candidats a lluitar pels títols. Si no van tenir manies a fer fora una llegenda com Fatih Terim al gener perquè l'equip anava dotzè a la Lliga, menys n'han tingut per desprendre's de l'entrenador català, que no ha millorat els resultats: amb ell, el Galatasaray ha guanyat només 7 dels 18 partits jugats i no ha aconseguit remuntar a la Lliga i ha acabat tretzè.

Curiosament, el millor moment del Galatasaray amb Torrent a la banqueta va ser als vuitens de final de l'Europa League, contra el Barça, quan l'equip turc va aconseguir arrencar un empat (0-0) al Camp Nou.

Torrent i tot el seu cos tècnic han vist com l'entitat ha decidit rescindir els seus contractes, tot i que abans hauran d'arribar a un acord sobre les indemnitzacions que hauran de percebre.

 

Anar al contingut