El Fraikin apallissa el HC Prolet 62 per quinze gols
Handbol

El Fraikin apallissa el HC Prolet 62 per quinze gols (21-36)

L'equip vallesà, que juga els dos partits de la primera ronda de l'EHF European League al Palau d'Esports, encarrila l'eliminatòria a falta del partit de tornada

Redacció Esport3Actualitzat

El Fraikin Granollers ha encarrilat la seva classificació per a la primera ronda de l'EHF. Els dos partits de l'eliminatòria es juguen al Palau d'Esports. L'equip d'Antonio Rama ha dominat el seu rival des del xiulet inicial i el tècnic ho ha aprofitat per moure força la banqueta i fer jugar tots els jugadors.

El Prolet 62 mai ha fet la sensació de poder sorprendre l'equip vallesà, que ha jugat molt bé en defensa. A més, a la porteria la seguretat del porter brasiler Rangel Luan ha ajudat a fer palesa la superioritat catalana. Els macedonis han marxat al descans amb cinc gols en contra, 11 a 16. En la represa ja no hi hagut color i el Granollers ha anat augmentant progressivament les diferències en el marcador.

Chema Márquez, amb 9 gols, dos de penal, i Pol Valera amb cinc s'han convertit en els màxims golejadors del Granollers, que ha acabat guanyant de quinze gols de diferència, 21 a 36. El partit de tornada, i amb el Granollers com a local, es jugarà dissabte a les 17.30.

Anar al contingut