Ali Mughammed ha liderat la victòria del Fenerbahçe amb 25 punts (EFE)
Eurolliga

El Fenerbahçe no dona opció al Zalgiris i es classifica per a la "final four" (82-99)

El conjunt de Zeljko Obradovic ha tornat a imposar-se en el quart partit de l'eliminatòria al Zalgirio Arena i estarà un cop més entre els quatre millors equips d'Europa

Actualitzat

El Fenerbahçe és el segon equip classificat per a la "final four" de Vitòria després del Reial Madrid. El conjunt de Zeljko Obradovic ha tornat a imposar-se al Zalgiris en el quart partit de l'eliminatòria per 82 a 99 i no ha donat cap opció als lituans, que han perdut els dos duels a la seva pista del Zalgirio Arena.

Els homes de Sarunas Jasikevicius sempre han anat a remolc en el marcador i no han pogut aprofitar el factor pista després de guanyar el segon matx a Istanbul. El Fenerbahçe ha demostrat ser un equip amb més recursos que el Zalgiris i ha acabat sumant un triomf per 17 punts de diferència que el classifica un cop més entre els quatre millors equips d'Europa.

Ali Muhammed, amb 25 punts, ha estat el màxim anotador dels turcs i ha fet estèril la gran actuació de Brandon Davies, que també ha anotat 25 punts. El Zalgiris no podrà repetir la gesta de la temporada passada.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut