Laprovittola ha liderat la victòria de la Penya contra l'Estudiantes (@Penya1930)
Bàsquet

El Divina Seguros Joventut i el Baxi Manresa disputaran els play-off de l'ACB

El base argentí ha liderat el triomf dels verd-i-negres contra l'Estudiantes amb una exhibició ofensiva (32 punts) mentre que els manresans s'han classificat com a vuitens, tot i perdre a la pista del Tecnyconta Saragossa

Actualitzat

El Divina Seguros Joventut tornarà a disputar el play-off pel títol de la Lliga ACB quatre anys després. El conjunt verd-i-negre s'ha imposat a l'Estudiantes per 86 a 78 en l'últim partit de la fase regular disputat a l'Olímpic de Badalona. L'equip de Carles Duran ha aconseguit el bitllet gràcies a una nova exhibició de Nico Laprovittola. El base argentí ha liderat el triomf de la Penya amb una exhibició ofensiva i ha anotat 32 punts en un festival després del descans. Al final del matx, l'afició badalonina ha pogut celebrar el retorn del seu equip al play-off, que s'ha classificat en setena posició i s'enfrontarà al Barça Lassa als quarts de final.

El Baxi Manresa ha completat l'èxit dels tres equips catalans de la competició i també s'ha classificat com a vuitè malgrat la derrota a la pista del Tecnyconta Saragossa per 83 a 74. Les derrotes del MoraBanc Andorra a Màlaga i del Tenerife a Fuenlabrada han afavorit els interessos del conjunt de Joan Peñarroya, que se les veurà amb el totpoderós Reial Marid.

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut