El futbolista polonès, disposat a posar punt i final a vuit anys al club bavarès (Reuters)
Futbol

Lewandowski confirma que vol marxar i s'acomiada de l'afició

El polonès ha deixat clares les seves intencions després de l'últim partit de la temporada amb el Bayern

Redacció Esport3Actualitzat

El possible fitxatge de Lewandowski pel Barça comença a prendre forma. Després de l'últim partit de la temporada amb el Bayern, el davanter polònes ha fet unes declaracions en què ha deixat molt clar que vol deixar el club bavarès.

"És possible que hagi estat el meu últim partit amb el Bayern de Munic. No ho puc dir amb total seguretat, però podria ser. Me'n vull anar, les dues parts hem de trobar una solució."

Lewandowski també ha aprofitat el matx contra el Wolfsburg, de l'úlitma jornada de la Bundesliga, per a acomiadar-se emocionat de la seva afició.

Com no podia ser d'una altra manera, el polonès ha tancat la temporada amb un altre gol, el 35è a la Bundesliga i el 50è de la temporada. El Bayern ha acabat empatant el partit 2-2.

La conversa amb el director esportiu

Abans del partit contra el Wolfsburg, el director esportiu havia revelat una conversa que va mantenir amb Lewandowski, en la qual li va dir que rebutjava l'oferta de renovació i que volia marxar aquest estiu.

"He parlat amb ell. Durant la conversa m'ha informat que no volia acceptar l'oferta de renovació i que li agradaria deixar el club."

"Em va dir que li agradaria intentar alguna cosa nova, però la nostra posició no ha canviat. Lewandowski té contracte fins al 30 de juny del 2023, és un fet."

La posició del club bavarès es manté inflexible, però una oferta que rondi els 40 milions d'euros podria convèncer als bavaresos. Caldrà veure si la situació ecònomica del Barça permet al club blaugrana arribar en aquesta xifra.

 

Anar al contingut