Lliga de Campions

El Dinamo de Kíev arriba a Barcelona ple de baixes pel coronavirus

L'equip ucraïnès es deixa a casa fins a 11 jugadors del primer equip abans de jugar dimecres al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça se centra des d'aquest dilluns en el partit que l'enfrontarà dimecres (21.00) amb el Dinamo de Kíev, corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions. L'equip ucraïnès arribarà al Camp Nou amb un sol punt guanyat en les dues anteriors jornades, i a més ho farà notablement minvat: fins a 11 jugadors del Dinamo es perdran el partit, en gran part per culpa de la pandèmia. 

Ara per ara es comptabilitzen fins a 8 jugadors que no poden viatjar per haver donat positiu, a més de dos lesionats i el sancionat Sergei Sidortxuk. Entre les baixes que es donen per segures hi ha les del porter titular i el seu suplent, Georgi Buschcan i Denis Boyko, que confiaran la tasca d'evitar gols al tercer porter de l'equip, Ruslan Neshcheret, de 18 anys.

Mircea Lucescu, actual entrenador del Dinamo, ha hagut de completar la convocatòria -i fins i tot l'equip inicial- amb jugadors del planter per poder plantar cara al Barça. De fet, l'equip ucraïnès viatja a Barcelona amb 13 jugadors del primer equip, el mínim exigit per la UEFA.

A la seva arribada, per ordre de la Conselleria de Salut, seran sotmesos a més tests PCR per confirmar que cap membre més de l'equip està infectat. 

 

Però el Barça faria bé de no refiar-se. Una situació similar ja es va donar fa dues setmanes en el partit entre el Reial Madrid i el Xakhtar Donetsk. L'equip ucraïnès, tot i tenir vuit baixes del primer equip, va acabar sorprenent els blancs (2-3) en el resultat més sorprenent de la Champions aquesta temporada.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut