El CSKA de Moscou ha doblegat l'Anadolu Efes a la final de l'Eurolliga (EFE)
Eurolliga

El CSKA de Moscou s'imposa a l'Anadolu Efes a la final de l'Eurolliga (83-91)

Vuitè títol dels moscovites, que han superat de cap a cap un Efes Pilsen que ha lluitat sempre

Jordi RobirosaActualitzat

El CSKA de Moscou és el nou campió de l'Eurolliga després de doblegar l'Anadolu Efes en una ajustadíssima final (83-91). Ha estat un partit igualat fins al darrer sospir en la que Will Clyburn i Cory Higgins, amb 20 punts respectivament, han conduït l'equip rus cap al triomf amb el permís d'un estel·lar Shane Larkin, amb 29 punts, ha estat l'encarregat de mantenir els turcs endollats fins al final.

Es curiós: Aquest era potser l'any en què l'equip de l'exercit rus, etern favorit a guanyar la competició, arribava amb menys pronòstics a favor. Pocs donaven el seu vot a un equip que, de fet, al final del tercer període de la semifinal, perdia per 14 punts davant del Madrid i semblava més mort que viu. Però es va refer llavors i avui ha sentenciat.

L'equip de Dimitris Itoudis ha dominat el matx els 40 minuts. En dues ocasions, en el segon període i a poc per acabar el tercer, ha tingut 14 punts de diferència. Però val a dir que l'Efes s'ha refet i ha lluitat fins al darrer sospir, demostrant que és un gran equip. Will Clyburn ha estat designat el més valuós, deixant, en aquest aspecte, un sensacional Shane Larkin amb la mel als llavis.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut