Imatge de la sala habilitada per dormir (cpfc.co.uk/)
Futbol

El Crystal Palace ofereix el seu estadi per acollir els sensesostre

Aquestes mesures les fan alguns clubs anglesos per ajudar els més necessitats, i l'any passat alguns clubs com el Sunderland ja va oferir els seus estadis per refugiar les persones més necessitades durant l'onada de fred

Actualitzat

El Crystal Palace ha ofert part del seu estadi, el Selhurst Park, com a refugi d'emergència per als sensesostre, segons ha comunicat el club londinenc a la seva pàgina web.

Han habilitat una sala per acollir fins a deu persones per dormir quan les temperatures baixin. A més, ajudaran aquestes persones amb menjar i dutxa.

La mesura es va posar en marxa per primera vegada la nit de dijous, quan vuit sensesostre van anar a l'estadi del Palace, situat al sud de Londres.

"El club vol ajudar la nostra comunitat i estem feliços d'aportar el nostre petit gra de sorra per ajudar els qui més ho necessiten", ha explicar el director executiu del club Phil Alexander.

Quan el Selhurst Park no estigui disponible perquè s'hi hagin de jugar partits del Palace, s'habilitaran altres refugis d'emergència a Croydon i al centre de Londres.

Anar al contingut