BARÇA

El contracte faraònic de Leo Messi: 555 milions d'euros en quatre anys

Segons informa el diari El Mundo, el crac argentí va firmar al novembre del 2017 el "contracte més gran de la història de l'esport" per una xifra exacta de 555.237.619 euros

Redacció Esport3Actualitzat

El diari El Mundo ha desvelat les xifres del contracte de Leo Messi amb el Barça. Segons aquesta informació, el contracte de l'argentí és de 555 milions d'euros en quatre anys. La portada del rotatiu madrileny diu així: "Document en exclusiva. El contracte faraònic de Leo Messi que arruïna el Barcelona". I afegeix: "Un contracte fet de genolls per portar el Barça de la glòria a la ruïna".

La xifra exacta és de 555.237.619 euros... Segons informa El Mundo, Messi va firmar un document que li dona, entre fix i variable, fins a 138 milions d'euros per temporada. L'acord inclou dues primes: una només per acceptar la renovació (una mica més de 115 milions d'euros) i una altra en concepte de "fidelitat" (gairebé 78 milions). Tot i les decepcions a la Champions, segons afegeix aquesta informació, Messi ja s'ha assegurat el 92% del contracte i continua sumant, tot i que la màxima competició europea ofereix els incentius més alts.

El Mundo acompanya la informació amb fotos de diversos punts del contracte i també afirma, sobre els deutes: "Un objectiu gens fàcil: treure el Barcelona de la fallida". El diari parla del "contracte més gran de la història de l'esport" i explica els detalls amb els quals Messi arriba a cobrar aquests més de 555 milions d'euros en quatre anys, del 30 de juny del 2017 al 30 de juny del 2021, un contracte que es va firmar el novembre del 2017.

 

La resposta del Diario Olé

Avui dilluns, l'argentí Diario Olé ha volgut respondre a El Mundo publicant una contundent portada calcada a la del diari espanyol en què també dona el protagonisme a les xifres de Messi, però en aquest cas no a les econòmiques, sinó a les futbolístiques. Aquesta impactant portada posa èmfasi en el valor del jugador, un gest que ha estat molt aplaudit a les xarxes socials entre els fans de Leo Messi.

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut