Barça

El consell de savis de TV3 i Catalunya Ràdio analitzen el moment actual del Barça

Una sacsejada de la davantera i l'arribada d'un nou president poden reactivar de nou l'equip des del punt de vista emocional

Jordi GrauActualitzat

Bon dia per posar a examen al Barça de Koeman després de les desfetes en la Copa, la Champions i la Lliga en només deu dies. L'última ahir, contra el Cadis, en què el Barça va deixar escapar dos punts.

Lenglet va marxar enfonsat del Camp Nou, conscient que la seva errada infantil arruïnava la invitació de l'Atlètic de Madrid per disputar la Lliga. El central francès, com altres companys seus, viuen una temporada de rendiment molt per sota del seu nivell, segons Ricard Torquemada, director de LaTdT, perquè "el context de l'equip no ajuda a refer-se d'errades anteriors, i, segons Jordi Costa, director del "Tot Costa", perquè, "excepte Pedri, la resta de jugadors fitxats últimament no hi ha manera que donin el rendiment esperat".

Amb qualsevol resultat, Koeman havia convertit en tradició felicitar els seus jugadors damunt la gespa després del xiulet final. Ahir, l'empreyada era tan majúscula que va marxar directe al vestidor. Per l'analista de TV3, Gerard Autet, "és cert que el tècnic va sacsejar l'equip amb el canvi de sistema, però tinc la sensació que Koeman no s'acaba de fer seu el 4-3-3". Per Torquemada, si Koeman vol reactivar l'equip "ha de fer canvis en la davantera, perquè ja ha trobat el mig del camp idoni i ara ha de veure com funciona la parella de centrals Piqué-Araújo".

El 7 de març és una data clau per al futur de l'entitat. Seguríssim a mitjà i llarg termini. Caldrà veure quina influència té en el futur immediat. Els analistes creuen que es podran prendre poques decisions efectives, però sí que pot activar l'equip des del punt de vista emocional.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut