Una jugada en atac del partit entre el CN Terrassa i el CN Mataró
WATERPOLO

El CN Terrassa i el CN Sabadell disputaran la segona semifinal de la Copa del Rei

El CN Terrassa ha guanyat per 13 gols a 12 contra el CN Mataró i s'enfrontarà al CN Sabadell, que s'ha imposat al CN Barcelona a la tanda de penals

Miquel RibasActualitzat

El tercer enfrontament del dia de quarts de final de Copa del Rei de waterpolo ha deixat com a guanyador el CN Terrassa per 13-12 contra el CN Mataró. Un partit igualat en tot moment, on el CN Mataró ha tingut l'oportunitat d'empatar i forçar la pròrroga, però no ha sigut així i, d'aquesta manera, el CN Terrassa es classifica per a les semifinals de la competició.

Alberto Barroso, jugador del CN Terrassa, ha estat el màxim anotador del partit amb 4 gols, mentre que el brasiler Gustavo Guimaraes ho ha estat per part del CN Mataró, amb 3 gols.

El CN Sadabell, últim semifinalista

L'Astralpool CN Sabadell s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després de superar el Natació Barcelona en un partit vibrant i amb final cardíac. Fins al descans ha semblat que seria un partit plàcid per l'equip de Toni Esteller que ha marxat amb una avantatge de 4 gols (0 a 4). Pere Estrany ha obert la llauna i Pol Gomà ha fet el 0 a 4 a 27 segons del descans.

Després de la represa ha arribat el gol local, gracies a Lalo López-Escribano. Tot seguit Fran Valera feia el 2 a 4. La remuntada era possible a la piscina de Can Llong amb el tercer de Borja Fenoy. Posteriorment, l'equip de Toni Esteller ha revifat i a falta de 4 minuts pel final el marcador assenyalava un 5 a 8. El Natació Sabadell no ha afluixat i a 55 segons del final mitjançant Oscar Carrillo ha empatat a 8 gols. Així s'ha arribat a la tanda de penals on els locals han estat més encertats. Gonzalo Pérez Escribano ha classificat a l'equip de Quim Colet. L'equip sabadellenc s'enfrontarà amb el CN Terrassa en el derbi vallesà dissabte (13.30) i ofert pel canal Esport3.