Les jugadores del Sabadell, celebrant el pas a la final
Waterpolo

El CN Sabadell es classifica per a la final de l'Eurolliga femenina de waterpolo

L'equip vallesà fa bons els pronòstics davant el Plebiscito Pàdua (8-5) i jugarà la final davant l'Olympiacos

Actualitzat

L'Astralpool Sabadell s'ha classificat de manera solvent per a la final de l'Eurolliga femenina de waterpolo en superar el Plebiscito Pàdua (8-5). L'equip vallesà, que és amfitrió de la Final Four, jugarà la final aquest dissabte contra l'Olympiacos grec (Esport3, 13.15)

L'equip de David Palma no ha deixat lloc a la sorpresa davant un Pàdua que debutava en una Final Four i que ha pagat la falta de rodatge. Les sabadellenques han portat la iniciativa en tot moment en el joc i en el marcador. La nord-americana Maggie Steffens, amb 3 gols, ha estat la màxima anotador per al Sabadell, que aquest dissabte buscarà la seva cinquena corona, la quarta a casa. La piscina de Can Llong ja va donar sort el 2011, el 2014 i el 2016. 

Olympiacos guanya el duel contra el Vouliagmeni   

En l'altra semifinal, l'Olympiacos s'ha emportat (8-7) el duel grec davant el Vouliagmeni en un duel força intens. Durant el matx, el duel golejador se l'ha emportat Alkisti Avramidou, que ha marcat quatre gols per a l'Olympiacos, davant de Ioanna Chydirioti, que n'ha fet tres per al Vouliagmeni.  

 

Anar al contingut