El Barça és un dels equips que ha renunciat a jugar la Lliga Europea
El Barça és un dels equips que ha renunciat a jugar la Lliga Europea
Hoquei

Els millors equips del continent, els grans absents de la Lliga Europea

Els clubs que formen part de l'EHCA i els dirigents de World Skate Europe Rink Hockey mantenen la guerra oberta pel format de la competició, que comença aquest cap de setmana i que ha provocat el cisma de l'hoquei europeu

Esport3Actualitzat

Aquest cap de setmana comença una nova edició de la Lliga Europea d'hoquei, una lliga, però, condicionada per l'absència dels millors equips del continent i que formen part de l'Associació de Clubs d'Hoquei. La causa ha estat la falta d'entesa entre l'organitzador de la competició -el World Skate Europe- i l'EHCA pel format de la competició.

Els clubs dissidents pretenen crear una lliga pròpia. El Barça, el Noia, el Reus i el Caldes estan entre els dotze de l'Associació Europea d'Hoquei Patins que han renunciat formalment a l'Eurolliga. Coincidint amb aquest inici, les dues parts enfrontades hi han dit la seva. Per un costat, Toni Miró, portaveu de l'EHCA, per l'altra, el portuguès Agostinho Silva, president del World Skate Europe Rink Hoquei.

 

 

 

De tota aquesta guerra de declaracions, el més important que s'ha pogut extreure és que si els equips dissidents que formen part de l'EHCA volen organitzar una competició paral·lela:

"En cap cas serà reconeguda oficialment."

El World Skate Europe Rink Hoquei els acusa de voler fer una Lliga tancada. Des de l'Associació de Clubs se'ls qualifica de mentiders i no descarten, en cap cas, presentar una demanda.

 

 

Anar al contingut