Miguel Silvespre reparteix tones de fruita pels carrers de Madrid (EFE)
Miguel Silvespre reparteix tones de fruita pels carrers de Madrid (EFE)
Ciclisme

El ciclista Miguel Silvestre reparteix tones de fruita solidària pels carrers de Madrid

El cicilista d'elit va deixar de banda els entrenaments per ajudar els seus pares a portar la fruiteria mentre ells es quedaven a casa, en els pitjors moments de la pandèmia

Redacció Esport3Actualitzat

El ciclista d'elit Miguel Silvestre va abandonar els seus entrenaments quan va esclatar la crisi del coronavirus. El motiu? ocupar-se de la fruiteria dels seus pares durant els pitjors moments de la pandèmia, perquè els seus progenitors es poguessin quedar a casa.

En Miguel és un dels veritables herois invisibles de la pandèmia. Ara, el seu nom torna a destacar pel seu projecte solidari. El ciclista ha lliurat aquest diumenge 2.500 quilos de fruita solidària al centre de Madrid.

"El missatge que vull traslladar és el d'ajudar a la gent que tenim a prop. La solidaritat està molt bé, però també cal fer-ho amb un compromís i responsabilitat amb el medi ambient, per això el mitjà de transport és la bicicleta."

Silvestre ha comptat amb el suport de la plataforma "Where is the limit?", liderada per l'ex-CEO de GAES Antonio Gassó, i que compta amb el suport principal d'Andbank. L'objectiu és finançar projectes que estiguin col·laborant d'alguna manera en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19. La beca, de 2.000 euros, s'ha transformat en 2.500 quilos de fruita i verdura.

La caravana que ha dirigit Silvestre ha arribat a cadascun dels sis menjadors socials i parròquies que s'han beneficiat de l'acció, i ha passat per punts icònics de Madrid. El repartiment de fruites s'ha fet mitjançant e-bikes conduïdes per vuit ciclistes.

"Hem donat fruita per donar menjar a entre quatre-centes i cinc-centes famílies durant la setmana. Volia que fos fruita perquè molta d'aquesta gent rep aliments per menjar, però solen ser no peribles, i la fruita és fibra i és molt necessària."

"He parlat amb amics que fan reptes amb bicicleta perquè se sumessin a això. És un petit altaveu perquè aquest missatge arribi a la gent, perquè a tots ens sobren coses a casa i és bo saber on és el menjador social més proper per portar-ho."

 

 

Anar al contingut