Pablo Larrazábal, mostrant el lleopard que l'acredita com a guanyador del Dunhill Championship
Golf

El català Pablo Larrazábal guanya el Dunhill Golf Championship

El golfista barceloní trenca una sequera de 4 anys sense títols amb un triomf èpic al torneig sud-africà

Pablo Larrazábal va trencar una sequera de quatre anys sense guanyar cap títol en imposar-se al Dunhill Golf Championship, disputat a Sud-àfrica però pertanyent al circuit europeu de golf i, paradoxalment, corresponent al calendari del 2020. Va ser un triomf èpic per al golfista barceloní, que a l'última jornada va jugar amb problemes físics per butllofes en un peu, que li incomodaven a l'hora d'executar els cops. Tot i començar l'últim recorregut amb 3 cops de marge, va arribar a perdre el liderat provisionalment, però al final, amb 3 birdies als 4 últims forats, va superar per un cop el suec Joel Sjöholm.

És el cinquè títol a la carrera de Larrazábal, que gràcies a aquest triomf guanya més de 100 llocs (del 261 al 156) en el rànquing mundial de la PGA.