Diakhaby marxant del terreny de joc per l'insult de Juan Cala
Diakhaby marxant del terreny de joc per l'insult de Juan Cala (EFE)
Futbol

El cas Vinícius provoca un enfrontament entre Diakhaby i Juan Cala

Els jugadors del València i del Cadis han tornat a enfrontar-se després de l'episodi racista que van viure fa dos anys

La 35a jornada de la Lliga ha estat marcada pels incidents a Mestalla, que van tenir a Vinícius com a gran protagonista. El jugador del Reial Madrid va denunciar insults racistes d'uns aficionats del València, que seran expulsats de per vida, segons ha comunicat el club.

Com era d'esperar, els fets han omplert les xarxes socials amb opinions de tota mena. Una d'elles ha arribat d'un jugador de la Lliga, Juan Cala, que fa dos anys va ser assenyalat per Diakhaby per proferir-li insults racistes. Aquell dia, els futbolistes del València van amenaçar d'abandonar el partit després de retirar-se del terreny de joc durant uns minuts. 

Juan Cala, però, ha lamentat que aquest diumenge, contra el Reial Madrid, els mateixos jugadors no actuessin igual que ho van fer en aquella ocasió. El jugador del Cadis ha fet una piulada on ha afirmat que "el temps posa a cada pallasso al seu lloc". Diakhaby no s'ha fet enrere i ha decidit respondre Cala amb un contundent "calla una estona"

Juan Cala ha continuat la conversa amb Diakhaby i ha fet una doble piulada en què ha tornat a retreure-li que no marxessin de l'estadi, com van fer a Cadis. El defensa ha continuat argumentant que si li passés a un company seu, seria ell mateix qui trauria a l'aficionat de l'estadi.

Diakhaby, però, no ha volgut entrar més en el joc del seu rival i no ha tornat a respondre les piulades de Cala, que han finalitzat dient que el valencianista ha quedat "retratat".

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut