Barça

El capità del Barça, Leo Messi, suavitza el seu discurs després de la victòria contra l'Alabès

Després de mantenir una xerrada amb Setién i de la victòria contundent contra l'Alabès, el capità blaugrana ha suavitzat el seu discurs i ja només pensa en la Champions

Jordi GrauActualitzat

El Barça gira full d'una lliga per oblidar. La Lliga de Campions és l'última esperança per redreçar la temporada. El que queda clar és que per tenir alguna opció, cal que Leo Messi estigui molt motivat. L'argentí --que es va reunir amb Quique Setién-- té clar que, si l'equip és capaç de ser tan efectiu com ahir contra l'Alabès, el panorama pot ser molt diferent.  

En l'entrenament d'aquest dilluns al matí, Setién no podia amagar amb la seva cara que de moment ha aconseguit aturar el temporal. Han passat tres dies de la desfeta contra l'Osasuna i la cara de Messi ha canviat i el discurs, també.

Mentre dijous per Messi la temporada havia estat un desastre i calia fer molta autocrítica, ahir a Vitòria deia una altra cosa ben diferent.

"Ja ens hem dit tot el que ens havíem de dir, ja hem fet autocrítica i ara cal estabilitat, treballar i donar el millor de nosaltres mateixos."

Messi va posar Setién al mig de la diana i el capità blaugrana ha acabat comprant algun dels arguments que el tècnic defensava després del partit contra l'Osasuna.

"Com deia el tècnic l'altre dia, és veritat que hem tingut partits molt bons, minuts molt bons, i això ho hem d'aconseguir mantenir durant els 90 minuts tots els partits."

Setién va confirmar que va tenir una xerrada amb Messi que va servir per netejar discrepàncies i que s'estan establint les bases òptimes per afrontar amb la il·lusió que mereix la Champions.

 

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut