Messi ha fet dos gols a l'Alabès (EFE)
Messi ha fet dos gols a l'Alabès (EFE)
Barça

Messi: "Avui s'ha vist una altra cosa. L'actitud i el compromís és el camí que hem de seguir"

"Hem fet autocrítica dins el vestidor i avui s'ha notat", ha assegurat l'argentí, molt més positiu de cara a afrontar la Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha tancat la Llliga amb una maneta davant l'Alabès (0-5) en un partit on s'ha vist un Barça molt més entregat. Leo Messi ha volgut parlar després del matx: intervenir en dos partits consecutius és molt per a un jugador com ell, però segurament ha volgut completar les declaracions de l'altre dia després del partit contra l'Osasuna.

"Hem fet autocrítica dins el vestidor i avui s'ha notat. És veritat el que deia l'altre dia l'entrenador, que hem jugat bons minuts, però hem de ser més regulars."

El partit d'avui contra l'Alabès ha estat diferent, segons Messi:

"Avui hem vist una altra cosa. No hem fet una gran temporada a nivell de joc i de resultats. Avui hem fet una passa important. Les coses poden anar bé o no, però no ens poden guanyar per ganes."

Actitud i compromís, el més important per al jugador:

"Era un partit difícil, perquè tot estava definit, l'hora i la temperatura. Crec que l'actitud i el compromís és el camí que hem de seguir. Marxem amb aquesta sensació que és bona de cara al final de temporada."

Després d'aquest partit, Leo Messi suma 25 dianes. Què suposaria per a ell guanyar per setena vegada el Trofeu Pichichi?

"Els premis individuals són secundaris. És important, però m'hauria agradat que anés acompanyat de la Lliga."

I ara què?

"Crec que necessitem tranquil·litat i parar, netejar el cap i tornar amb més ganes que mai. Ja no toca parlar més, sinó demostrar que hem canviat."

Messi, sobre les declaracions de l'última jornada:

"Ja hem dit tot el que calia dir. Ens hem d'estabilitzar. Ja no hem de parlar més. Hem de demostrar que hem fet un canvi."

 

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut