El Cadí La Seu perd a la pista del Landes en el seu debut a l'Eurocup (65-60)

Les de l'Alt Urgell han plantat cara a un rival molt més experimentat en competició continental

Xevi BardoletActualitzat

El Cadí La Seu ha disputat el primer partit europeu en l'any del cinquantenari de l'entitat. Ha estat a la pista del Landes, un equip francès amb moltíssima més trajectòria continental. Les de l'Alt Urgell han començat fredes i sense agressivitat defensiva (tal i com havia passat el diumenge contra Perfumerías) i un triple de Paget al límit del primer quart ha posat un preocupant 23 a 7 en el marcador. Ha estat amb l'empenta de jugadores com Ariadna Pujol que l'equip de Bernat Canut ha començat a defensar millor, a tancar el rebot i a tenir més encert. Ha aconseguit arribar al descans amb un esperançador 35 a 31 i amb Sydney Wise, el fitxatge estel·lar de la temporada, entrant en partit.

El Cadí ha arribat a posar-se pel davant en el tercer quart (39-40) amb Tinara Moore (14 punts i 9 rebots) mostrant-se superior a les pivots rivals. Però el Landes ha tirat d'experiència i talent individual per reconduir la situació. Dumerc (una de les jugadores més importants del bàsquet francès en aquesta dècada), la canadenca Ayim o la txeca Hejdova, han liderat les franceses cap a la victòria. Un triple d'Ariadna Pujol sobre la botzina ha deixat el 65 a 60, un marcador que explica la competitivitat mostrada en l'estrena europea.

Dimecres vinent, en directe per Esport3, el Cadí la Seu rebrà el Miskolc d'Hongria, que ha apallissat el Pecs del mateix país (75-47) en l'altre partit del grup H.